Celiakiförbundet

Tre-rätters middag på Hushagsgymnasiet

2018-10-30

”En underbar måndag i oktober, hade 28 st personer samlats på Hushagsgymnasiet restaurangutbildning i Borlänge för att njuta av en tre-rättersmiddag som bestod av en trattkantarellsoppa eller morotssoppa till förrätt, rödingfile eller hjortrostbiff till varmrätt och som avslutades med äppeltartlet med kardemummaglass och äppelsås. Stämningen kring de fint dukade borden var på topp och eleverna på restaurangutbildningen var trevliga och duktiga i sitt bemötande. Stämningen i restaurangen var god och man till och med hörde smakupplevelser mellan tuggorna. Vi tackar för en trevlig kväll med god stämning och den  välsmakade maten.

Recepten på kvällens meny lyckades Fia tigga åt sig. Det kommer direkt ifrån köksbänken med diverse påskrivna kommentarer. Håll till godo….

 Recept Hushagsgymnasiet