Torsdag 11/2 kl. 17:00 är det dags för livebakning igen. Denna gång har Marta tagit fram ett recept på glutenfria wraps.
Wraps
- 7 st à 45 gram
Ingredienser - 90 gram (1,5 dl) tinad frusen majs (du kan ersätta majsen med 55 gram vatten)
- 125 gram (1,5 dl) Vatten
- 0,5 gram ( 0,5 tsk) Bakpulver
- 50 gram (1 dl) Majsmjöl
- 30 gram (0,5 dl) Rismjöl
- 20 gram (0,25 dl) Glutenfritt Havremjöl eller 0,5 dl mixade havregryn
- 15 gram (1,5 msk) psylliumhusk
- 1,5 gram (0,5 tsk) Xantagummi
- 3 gram (0,5 tsk) salt
- Mjöl till utbakning: 16 gram (0,4 dl) Majsmjöl
Länk till instagram: