Nyheter
Somriga glutenfria scones med jordgubbar
17 juni, 2022Baka somrigt goda glutenfria scones med jordgubbar! Klicka på läs mer för att se hela receptet
Läs merDags att ansöka om forskningsmedel från Celiakifonden
15 juni, 2022Passa på att söka medel och bidra till att Sveriges celiakiforskning ligger i den internationella toppen. Sista ansökningsdag 22 augusti 2022.
Läs merSenaste numret av CeliakiForum är ute!
14 juni, 2022Nu har CeliakiForum nummer två för i år landat i brevlådorna. Är du nyfiken på innehållet kan du provläsa här eller som medlem logga in i medlemsappen.
Läs merDigital föreläsning med Jonas F Ludvigsson om riskfaktorer för celiaki
16 maj, 2022Onsdag 18 maj, kl 16.30-17.30, föreläser professor och barnläkare Jonas F Ludvigsson om riskfaktorer för celiaki (glutenintolerans).
Läs merCeliakiveckan – för att sprida kunskap celiaki
9 maj, 2022Mellan 9-16 maj uppmärksammar vi celiaki genom att sprida kunskap, råd, recept och tips om celiaki och glutenfri kost via taggen #celiakiveckan.
Läs merCeliakiLoppet 2022 – Spring för forskningen!
6 maj, 2022Samla familjen, alla vänner, kollegor och grannarna och ge er ut och spring eller gå CeliakiLoppet mellan den 13-16 maj för forskningen inom celiaki.
Läs merCeliakiförbundet i Kulturnyheterna – Filmstaden förbjuder eget snacks och godis
13 april, 2022Efter nyheten om att Filmstaden förbjuder sina kunder att ta med eget snacks och godis på sina biografer så blev Svenska Celiakiförbundet kontaktade av SVT Kulturnyheterna för en kommentar.
Läs merCeliaki och påskfirande – det här är bra att tänka på!
13 april, 2022Nu är påskhelgen på ingång och vi bad vår dietist Emelie Andersson att lista några saker som är bra att tänka på lite extra under påsken.
Läs merTävling på Instagram och Facebook tillsammans med Mixwell!
19 mars, 2022I samarbete med Mixwell har du nu möjlighet att vara med och tävla i på instagram och facebook om presentkort och fem lådor fyllda med glutenfria mixer och baktillbehör!
Läs merWebinar om den senaste celiaki-forskningen 22 mars
16 mars, 2022Tisdag 22 mars 2022 kl 16.30-17.30 föreläser professor Jonas F Ludvigsson om de senaste forskningsfynden inom celiaki/glutenintolerans. Välkommen med din anmälan
Läs mer