Nyheter

Såhär kan du skriva din anmälan när du blivit glutenförgiftad
14 juli, 2022Hur ska du göra om du blivit serverad eller blivit sjuk av gluten när du ätit ute? Vi har en checklista och tips på vad du skriver när du blivit glutenförgiftad.
Läs mer
Sök bidrag för svensk forskning inom celiaki
7 juli, 2022Nu är ansökan om medel för forskning inom celiaki öppen. Skicka in din ansökan senast 21 augusti.
Läs mer
Såhär använder du medlemsappen Cardskipper
30 juni, 2022Här kan du se två olika klipp över hur du laddar ner och också använder Svenska Celiakiförbundets medlemsapp Cardskipper.
Läs mer
Sommarhälsning från förbundets Generalsekreterare Magnus
23 juni, 2022Innan det är dags för sol och semester vill vi önska dig en riktigt härlig sommar!
Läs mer
Somriga glutenfria scones med jordgubbar
17 juni, 2022Baka somrigt goda glutenfria scones med jordgubbar! Klicka på läs mer för att se hela receptet
Läs mer
Dags att ansöka om forskningsmedel från Celiakifonden
15 juni, 2022Passa på att söka medel och bidra till att Sveriges celiakiforskning ligger i den internationella toppen. Sista ansökningsdag 22 augusti 2022.
Läs mer
Senaste numret av CeliakiForum är ute!
14 juni, 2022Nu har CeliakiForum nummer två för i år landat i brevlådorna. Är du nyfiken på innehållet kan du provläsa här eller som medlem logga in i medlemsappen.
Läs mer
Digital föreläsning med Jonas F Ludvigsson om riskfaktorer för celiaki
16 maj, 2022Onsdag 18 maj, kl 16.30-17.30, föreläser professor och barnläkare Jonas F Ludvigsson om riskfaktorer för celiaki (glutenintolerans).
Läs mer
Celiakiveckan – för att sprida kunskap celiaki
9 maj, 2022Mellan 9-16 maj uppmärksammar vi celiaki genom att sprida kunskap, råd, recept och tips om celiaki och glutenfri kost via taggen #celiakiveckan.
Läs mer
CeliakiLoppet 2022 – Spring för forskningen!
6 maj, 2022Samla familjen, alla vänner, kollegor och grannarna och ge er ut och spring eller gå CeliakiLoppet mellan den 13-16 maj för forskningen inom celiaki.
Läs mer