Nyheter
Martas live Bake-a-long är tillbaka!
12 oktober, 2021Följ med och baka live tillsammans med Marta Dell'Anna varannan onsdag via vårt Instagram-konto! Först ut är en naturligt glutenfri crunchy äppelkaka.
Läs merRecept på glutenfri kanelbullekladdkaka!
22 september, 2021Fira kanelbullens dag den 4 oktober med att baka den här enkla och smarriga glutenfria kanelbullekladdkakan!
Läs merKan gott bli godare? Det tror vi på Schär! Våra bröd finns nu med ett förbättrat recept
27 augusti, 2021Schär's berömda surdegsbröd Classic, Flerkorn och Vital finns nu med ett förbättrat surdegsrecept och resultatet är ett ännu mer välsmakande och saftigt bröd!
Läs merEnkla fiberbrödet – baka mustigt och smakrikt bröd
24 augusti, 2021Bakdags! Havremjölet bidrar med fibrer och ger degen en härlig konsistens och gör det mustigt och smakrikt.
Läs merSigna upp dig för vårt nyhetsbrev om celiaki och laktosintolerans
20 augusti, 2021I Celiakiförbundet nyhetsbrev som går ut en gång i månaden lyfter vi bland annat gluten-och laktosfria händelser, forskning och recept. Registrera dig enkelt via länken.
Läs merHjärndimma vid celiaki – Både psyke och nervsystem påverkas
12 juli, 2021Trots att celiaki kan ge hundratals olika symptom fokuserar vården nästan enbart på de gastrointestinala. Det vill säga sådana som magsmärta, uppblåsthet och diarré.
Läs merNär kommer HUSK® Mage i Balans och FiberHusk tillbaka till hyllorna?
5 juli, 2021I april gjorde Orkla Care Sverige en återkallelse av samtliga HUSK-produkter. Vi vet att ni är många som undrar när de kommer tillbaka till hyllorna igen. Orkla meddelar att de hoppas på leverans igen i oktober 2021.
Läs merStudie visar en ny möjlig behandling vid celiaki
1 juli, 2021I tidskriften the New England Journal of Medicine publicerar forskare från 7 länder, en studie där man prövat en helt ny behandling mot celiaki (glutenintolerans).
Läs merRecept på kanelbullar till sommarens alla picknick’ar
17 juni, 2021Vad passar bättre än kanelbullar till sommarens alla utflykter? Fyll upp picknick korgen med nybakade bullar med receptet som är skapat av Margareta Elding-Pontén.
Läs merDet blir en digital Mat för livet-mässa 18-21 november
10 juni, 2021Arbetet är full gång inför årets Mat för livet-mässa som, även i år, blir i digital tappning och med stort fokus på fler utställare och ett innehållsrikt program för besökarna under mässans fyra dagar.
Läs mer