Nyheter
Senaste numret av CeliakiForum är här!
10 juni, 2021Snart dyker senaste numret av CeliakiForum upp i brevlådan och redan nu kan du läsa ett smakprov och hitta senaste numret under medlemssidan.
Läs merÅrets Celiakiloppet engagerade 220 starka deltagare
25 maj, 2021Tillsammans sprang och promenerade vi över 629 km och samlade in totalt 18 300 kr till den viktiga forskningen inom celiaki.
Läs merNy organisation efter stämmobeslut – delas upp i tre delar
25 maj, 2021Celiakiförbundets centrala organisation ska delas upp i tre delar: kärnverksamhet, affärsverksamhet och Celiakifonden.
Läs merInternationella Celiakidagen 16 maj – med fokus på kvinnor och celiaki
15 maj, 2021Internationella Celiakidagen uppmärksammas den 16 maj. I år har Association of European Coeliac Societies (AOECS) valt att lyfta temat kvinnor och celiaki.
Läs merFira Celiakidagen med Celiakibakelsen
11 maj, 2021Baka din alldeles egna Celiakibakelse till Internationella Celiakidagen den 16 maj!
Läs merCeliakiLoppet 13-16 maj 2021
10 maj, 2021Den 13-16 maj ordnar Celiakiförbundet CeliakiLoppet till förmån för forskning inom celiaki/glutenintolerans och för att uppmärksamma Internationella Celiakidagen.
Läs merRecept på Hallonbollar med Bella Bakar utan socker, vete och laktos!
6 maj, 2021Sugen på något sött eller har du barn i omgivningen som vill baka? Då är bakboken Bella Bakar utan socker, vete och laktos! perfekt.
Läs merNöja sig med banan på sjukhus? Ombudsmannen svarar
5 maj, 2021Sjukhus ska kunna erbjuda mat till alla patienter, oavsett vilka medicinska tillstånd de lider av.
Läs merLivebakning med Marta och Lindroos. Glutenfri och vegansk paj
19 april, 2021Denna paj passar alla! Pajen har en krispig pajbotten och en krämig fyllning, precis som jag tycker en paj ska vara!
Läs merWebbinarie om gluten och glutenfritt för dig som arbetar med mat
16 april, 2021Webbinarie om gluten, glutenfritt och myterna finns nu tillgängligt för alla
Läs mer