Celiakiförbundet

Nyheter

Recept på Hallonbollar med Bella Bakar utan socker, vete och laktos!

6 maj, 2021

Sugen på något sött eller har du barn i omgivningen som vill baka? Då är bakboken Bella Bakar utan socker, vete och laktos! perfekt.

Läs mer

Nöja sig med banan på sjukhus? Ombudsmannen svarar

5 maj, 2021

Sjukhus ska kunna erbjuda mat till alla patienter, oavsett vilka medicinska tillstånd de lider av.

Läs mer

Livebakning med Marta och Lindroos. Glutenfri och vegansk paj

19 april, 2021

Denna paj passar alla! Pajen har en krispig pajbotten och en krämig fyllning, precis som jag tycker en paj ska vara!

Läs mer

Webbinarie om gluten och glutenfritt för dig som arbetar med mat

16 april, 2021

Webbinarie om gluten, glutenfritt och myterna finns nu tillgängligt för alla

Läs mer

Vilket tips hade du behövt som nybörjare?

13 april, 2021

Här hittar du de bästa tipsen från våra följare!

Läs mer

Kollektivet bevisar att det går att dela kök

12 april, 2021

Lista på tips för Glutenfritt kollektivboende

Läs mer

Livebakning med Marta och Lindroos. GLUTENFRI FOCCACIA GENOVESE

6 april, 2021

Perfekt för utflyktsmackan, buffén, soppan eller nu när vi ofta träffas ute kan du göra lyxiga mackor på detta saftiga bröd!

Läs mer

SCF och Brödinstitutet anordnar webinarium om gluten

24 mars, 2021

Webinarium om gluten och glutenfritt riktat mot personer som arbetar med mat

Läs mer

Baka med Marta och Lindroos! Knäckebröd med frön och bönor

24 mars, 2021

Knaprigt och gott! Innehåller dessutom massa omega 3 och protein!

Läs mer

Skolmat inte självklart

24 mars, 2021

I 12 av 26 länder har barn inte rätt till glutenfri mat i skolan.

Läs mer