Celiakiförbundet

Nyheter

Vilket tips hade du behövt som nybörjare?

13 april, 2021

Här hittar du de bästa tipsen från våra följare!

Läs mer

Kollektivet bevisar att det går att dela kök

12 april, 2021

Lista på tips för Glutenfritt kollektivboende

Läs mer

Livebakning med Marta och Lindroos. GLUTENFRI FOCCACIA GENOVESE

6 april, 2021

Perfekt för utflyktsmackan, buffén, soppan eller nu när vi ofta träffas ute kan du göra lyxiga mackor på detta saftiga bröd!

Läs mer

SCF och Brödinstitutet anordnar webinarium om gluten

24 mars, 2021

Webinarium om gluten och glutenfritt riktat mot personer som arbetar med mat

Läs mer

Baka med Marta och Lindroos! Knäckebröd med frön och bönor

24 mars, 2021

Knaprigt och gott! Innehåller dessutom massa omega 3 och protein!

Läs mer

Skolmat inte självklart

24 mars, 2021

I 12 av 26 länder har barn inte rätt till glutenfri mat i skolan.

Läs mer

Glutenfria våfflor med Marta!

17 mars, 2021

Frasiga glutenfria våfflor till Våffeldagen!

Läs mer

Provläs CeliakiForum här

15 mars, 2021

Marta Dell´Anna bakar glutenfritt i direktsändning

Läs mer

Snarare ”onormalt” att tolerera laktos

11 mars, 2021

Vuxna människor som kan bälga i sig mjölk på fastande mage utgör en minoritet i världen. Trots det anses laktosintolerans vara en medicinsk diagnos.

Läs mer

Regionernas stöd till barnfamiljer skiftar.

11 mars, 2021

Subventionen av glutenfria livsmedel till barn har den senaste tiden börjat att hanteras olika i regionerna. Hur olika ska Celiakiförbundet ta reda på.

Läs mer