Nyheter

Fira Celiakidagen med Celiakibakelsen
11 maj, 2021Baka din alldeles egna Celiakibakelse till Internationella Celiakidagen den 16 maj!
Läs mer
CeliakiLoppet 13-16 maj 2021
10 maj, 2021Den 13-16 maj ordnar Celiakiförbundet CeliakiLoppet till förmån för forskning inom celiaki/glutenintolerans och för att uppmärksamma Internationella Celiakidagen.
Läs mer
Recept på Hallonbollar med Bella Bakar utan socker, vete och laktos!
6 maj, 2021Sugen på något sött eller har du barn i omgivningen som vill baka? Då är bakboken Bella Bakar utan socker, vete och laktos! perfekt.
Läs mer
Nöja sig med banan på sjukhus? Ombudsmannen svarar
5 maj, 2021Sjukhus ska kunna erbjuda mat till alla patienter, oavsett vilka medicinska tillstånd de lider av.
Läs mer
Livebakning med Marta och Lindroos. Glutenfri och vegansk paj
19 april, 2021Denna paj passar alla! Pajen har en krispig pajbotten och en krämig fyllning, precis som jag tycker en paj ska vara!
Läs mer
Webbinarie om gluten och glutenfritt för dig som arbetar med mat
16 april, 2021Webbinarie om gluten, glutenfritt och myterna finns nu tillgängligt för alla
Läs mer
Vilket tips hade du behövt som nybörjare?
13 april, 2021Här hittar du de bästa tipsen från våra följare!
Läs mer
Kollektivet bevisar att det går att dela kök
12 april, 2021Lista på tips för Glutenfritt kollektivboende
Läs mer
Livebakning med Marta och Lindroos. GLUTENFRI FOCCACIA GENOVESE
6 april, 2021Perfekt för utflyktsmackan, buffén, soppan eller nu när vi ofta träffas ute kan du göra lyxiga mackor på detta saftiga bröd!
Läs mer
SCF och Brödinstitutet anordnar webinarium om gluten
24 mars, 2021Webinarium om gluten och glutenfritt riktat mot personer som arbetar med mat
Läs mer